Veggie pannetje

Foto Cathy Van de Moortele
Het is eigenlijk een restjes-pannetje, maar ik zou het zo opnieuw maken. Het heeft me toch gesmaakt.

Wat hebben we nodig:
  • olie
  • 2 grote uien, gepeld en in reepjes gesneden
  • 2 tenen look, gepeld en in plakjes gesneden
  • 4 tomaten, ontpit en in reepjes gesneden
  • peper en zout
  • 1 eetlepel thijm
  • 4 krieltjes, gekookt in de pel en in dikke plakken gesneden
  • 100 gr mozzarella cucina, in plakken gesneden
Hoe gaan we te werk:
  • Laat wat olie warm worden in een pan.
  • Fruit de uien met de look, tot ze zacht zijn.
  • Voeg de tomaten toe en kruid met peper, zout en thijm.
  • Verdeel de aardappelschijfjes over het gerecht.
  • Werk af met mozzarella.
  • Laat de pan nog even op het vuur staan, tot de kaas gesmolten is.
TIP:

Met restjes aardappel kan je altijd weer een nieuw gerecht maken.

Reacties