Wrap met biefstuk en mango

Add caption
Een heerlijk stuk fruit: mango! Zo zoet, zo zacht, zo onweerstaanbaar lekker. In combinatie met een goed stukje vlees, spinazie en uien, is dit voor herhaling vatbaar.

Wat hebben we nodig:
  • 1/2 eetlepel mosterd
  • het sap van 1 limoen
  • 1/2 eetlepel olie
  • peper en zout
  • 1/2 rode ui, gepeld en in fijne ringen gesneden
  • 1/2 rode paprika, ontpit en in dunne reepjes gesneden
  • 1/2 mango, geschild en in reepjes gesneden
  • 2 tortilla's
  • een handvol verse, jonge spinazieblaadjes
  • 200 gr biefstuk, rosĂ© gebakken of gegrild en in dunne plakjes gesneden
Hoe gaan we te werk:
  • Meng de mosterd met het limoensap en de olie. Kruid met peper en zout.
  • Giet de dressing over de uiringen, de paprikareepjse en de mango.
  • Verwarm de tortilla's kort in de microgolf. Je hebt al genoeg met 30 sec om ze wat zachter te maken.
  • Leg de tortilla's voor je op je werkblad.
  • Leg een strook spinazieblaadjes op de tortilla's. Laat de randen vrij.
  • Beleg de spinazie met plakjes vlees.
  • Schep de mango mengeling op het vlees en druppel er wat van de dressing over.
  • Vouw twee tegenoverliggende kanten van de wrap naar het midden en rol de wrap dan stevig op met de andere zijden.
  • Snij de wraps horizontaal door.
TIP:

Aarzel niet om de rest van de mango als bijgerecht te serveren.

Reacties