Wrap met biefstuk en mango
Add caption |
Wat hebben we nodig:
- 1/2 eetlepel mosterd
- het sap van 1 limoen
- 1/2 eetlepel olie
- peper en zout
- 1/2 rode ui, gepeld en in fijne ringen gesneden
- 1/2 rode paprika, ontpit en in dunne reepjes gesneden
- 1/2 mango, geschild en in reepjes gesneden
- 2 tortilla's
- een handvol verse, jonge spinazieblaadjes
- 200 gr biefstuk, rosé gebakken of gegrild en in dunne plakjes gesneden
- Meng de mosterd met het limoensap en de olie. Kruid met peper en zout.
- Giet de dressing over de uiringen, de paprikareepjse en de mango.
- Verwarm de tortilla's kort in de microgolf. Je hebt al genoeg met 30 sec om ze wat zachter te maken.
- Leg de tortilla's voor je op je werkblad.
- Leg een strook spinazieblaadjes op de tortilla's. Laat de randen vrij.
- Beleg de spinazie met plakjes vlees.
- Schep de mango mengeling op het vlees en druppel er wat van de dressing over.
- Vouw twee tegenoverliggende kanten van de wrap naar het midden en rol de wrap dan stevig op met de andere zijden.
- Snij de wraps horizontaal door.
Aarzel niet om de rest van de mango als bijgerecht te serveren.
Reacties