Toast met Puck en bosbessen

Foto Cathy Van de Moortele

En ja hoor, ik heb nog maar eens een challah brood gekocht in de Poolse supermarkt Bel-Pol in Maldegem. Ik vries dit brood in sneden in en toast het dan of maak er wentelteefjes van. 
Vandaag maken we challah toast met Puck spread en bosbessen. Makkelijker kan het niet toch?

Wat hebben we nodig:

  • 2 dikke sneden challah brood
  • Puck spread
  • bloemsuiker
  • vanille extract
  • bosbessen

Hoe gaan we te werk:

  • Toast het challah brood aan beide zijden.
  • Meng 2 eetlepels Puck spread met wat bloemsuiker naar smaak.
  • Voeg 1/2 koffielepel vanille extract toe.
  • Besmeer de toast met de aangemaakte Puck.
  • Beleg met bosbessen.
  • Geniet!

TIP:

Ook lekker op croissants!
Puck spreek je uit als "poek".
Wil je graag eens zelf challah brood maken? Kijk dan maar eens op mijn blog, dit is een heel goed recept.

Reacties