Zomercocktail
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 750 ml Sauvignon
- 325 ml witte tequila
- 225 ml cointreau (Triple Sec)
- 240 ml fruitsap
- 110 ml vers geperst limoensap
- 2 limoenen, in fijne plakjes gesneden
- 1 citroen, in fijne plakjes gesneden
- 1 sinaasappel, in fijne plakjes gesneden
- 3 takken verse munt
- Meng de witte wijn met de tequila, cointreau, het fruitsap, limoensap.
- Voeg de schijfjes fruit toe.
- Werk af met de takken munt.
- Laat de cocktail een hele nacht trekken.
- Giet de cocktail in een grote drankcontainer met kraantje.
- Serveer met de schijfjes fruit en verse munt.
Je kan ook koriander gebruiken ipv munt.
Roer goed om voor je de cocktail gaat drinken. Het fruitsap wil al eens naar de bodem zinken.
Reacties