Kleurrijke gnocchi
![]() |
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 2 eetlepels vetstof
- 1 zak aardappelgnocchi
- 4 plakjes rauwe ham, gesnipperd
- 1 verpakking mini groene asperges, in stukken gesneden
- 75 gr wortelschijfjes, diepvries
- peper van de molen
- 1 verpakking Apetina kaasplak, in blokjes gesneden
- Laat de vetstof goed warm worden in een hapjespan (antikleef met hoge randen).
- Bak de gnocchi enkele minuten en voeg dan de ham, asperges en worteltjes toe.
- Schud regelmatig op, zodat alles gelijkmatig kan kleuren en garen.
- Kruid met peper (er zit genoeg zout in de ham).
- Werk af met blokjes kaas.
Wil je liever gesmolten kaas? Voeg de Apetina blokjes dan al wat eerder toe, zodat ze de kans krijgen om te smelten.
Reacties