Wrap tikka massala
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- olie
- 1 verpakking kalkoen tikka masala
- wraps
- sausje naar keuze: cocktail, looksaus, andalouse, zure room, ...
- geraspte kaas
- avocado, in partjes gesneden
- ui, gepeld en in heel fijne ringen gesneden
- sla naar keuze
- worteltjes, geraspt
Hoe gaan we te werk:
- Laat wat olie goed warm worden in een antifkleefpan.
- Bak de kalkoenreepjes mooi krokant. Ze hebben niet veel tijd nodig om te garen.
- Verwarm de wraps even in de microgolf tussen 2 vellen huishoudrol.
- Besmeer de wraps met een eetlepel saus.
- Beleg met kaas, kalkoenreepjes, avocado, ui, sla en worteltjes.
- Rol de wrap stevig op en snij hem door.
- Aan tafel!
TIP:
Je kan uiteraard ook zelf je reepjes snijden en marineren. Een goeie manier daarvoor is, om de reepjes te laten marineren in Griekse yoghurt waar je bv Mexicaanse kruiden of tandoori kruiden aan toegevoegd hebt.
Reacties