Wrap tikka massala

Foto Cathy Van de Moortele
Ik hou van wraps! Je kan er vanalles in kwijt van restjes en je hebt meteen vrolijke gezichten aan tafel. Deze keer had ik een verpakking wokreepjes kalkoen tikka masala mee uit Delhaize, want ik had nog wraps die op moesten. Wat groentjes erbij, avocado, sausje en klaar! Deze wrap kan je ook koud eten: meenemen naar het werk is dus geen probleem. Wedden dat al je collega's zitten te kwijlen bij het zien van jouw lunch?

Wat hebben we nodig:
  • olie
  • 1 verpakking kalkoen tikka masala
  • wraps
  • sausje naar keuze: cocktail, looksaus, andalouse, zure room, ...
  • geraspte kaas
  • avocado, in partjes gesneden
  • ui, gepeld en in heel fijne ringen gesneden
  • sla naar keuze
  • worteltjes, geraspt

Hoe gaan we te werk:
  • Laat wat olie goed warm worden in een antifkleefpan.
  • Bak de kalkoenreepjes mooi krokant. Ze hebben niet veel tijd nodig om te garen.
  • Verwarm de wraps even in de microgolf tussen 2 vellen huishoudrol.
  • Besmeer de wraps met een eetlepel saus.
  • Beleg met kaas, kalkoenreepjes, avocado, ui, sla en worteltjes.
  • Rol de wrap stevig op en snij hem door.
  • Aan tafel!

TIP:

Je kan uiteraard ook zelf je reepjes snijden en marineren. Een goeie manier daarvoor is, om de reepjes te laten marineren in Griekse yoghurt waar je bv Mexicaanse kruiden of tandoori kruiden aan toegevoegd hebt.

Reacties