Citroen bavarois

Foto Cathy Van de Moortele
Ik ben niet de persoon die kant-en-klare mixen koopt. Maar soms, heel soms, neem ik iets uit het rek, voor emergency-last-call-desserts of voor zo'n moment waarop de dochter zin heeft in iets lekkers en ik niets in huis heb (...). Wil het nu net gebeuren, dat ik die dag geen dessert voorzien had. Blij dat ik nog een half pakje over heb, voor een volgende verrassing.

Wat hebben we nodig:
  • 75 ml melk
  • 75 gr Cook&Bake bavarois citroen
  • 100 ml room
  • 275 ml Griekse yoghurt
Hoe gaan we te werk:
  • Klop de melk op met de mix.
  • Voeg de room en de Griekse yoghurt toe en klop verder op tot de bavarois steviger wordt.
  • Verdeel over 4 mooie kommetjes.
  • Zet de bavarois in de koelkast, waar hij nog iets steviger zal worden.
TIP:

Lekker als taartvulling, vulling voor soesjes of gewoon als dessertje.
Deze mix heb ik bij Wittevrongel gekocht, mijn vaste waarde voor bakproducten.

Reacties