Smoothie banaan, framboos, pindakaas

Foto Cathy Van de Moortele
Deze flashy smoothie houdt je gevuld tot de middag. Boordevol lekkers en gezonde ingrediënten. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen? Bewaar overrijpe bananen gepeld in de diepvriezer (snij ze in stukken en doe ze in ziploc zakken). Bevroren stukjes banaan zorgen voor romige smoothies.

Wat hebben we nodig:
  • 50 gr amandelmelk
  • 1/2 banaan, bevroren
  • 15 gr gladde pindakaas
  • 100 gr frambozen, bevroren
  • 100 ml water, ijskoud
Hoe gaan we te werk:
  • Doe alle ingrediënten (niet het water) in de blender en mix tot een gladde smoothie.
  • Leng aan met het water (je hebt mogelijk niet alles nodig).
  • Schenk de smoothie in een hoog glas en serveer met een rietje.
TIP:

Drink de smoothie meteen.

Reacties