Wrap met zalm en hummus

Foto Cathy Van de Moortele
Hummus is een prima vervanger voor mayonaise op een broodje of in een wrap. Gezond, smaakvol en goed voor je! Het romige van de hummus is een goeie tegenhanger voor de crunchy groenten. Verrijk deze wrap met restjes gekookte zalm (of zalm uit blik) of tonijn.

Wat hebben we nodig:
  • tortilla's
  • hummus van kikkererwten
  • Romeinse sla
  • restjes (teriyaki) zalm 
  • hardgekookt ei, gepeld en geplet
  • komkommer, ontpit en in staafjes gesneden
  • wortel, geschraapt en geraspt
  • jonge kiemen
  • verse koriander
Hoe gaan we te werk:
  • Besmeer de tortilla's met hummus.
  • Verdeel wat sla over de hummus.
  • Schik de zalm op de hummus en strooi er het ei over.
  • Beleg met komkommer, wortel en jonge kiemen.
  • Werk af met koriander.
  • Rol de wrap op en snij hem doormidden.
TIP:

Ook lekker met verse bladpeterselie ipv koriander.

Reacties