Wrap met rosbief en schimmelkaas

Foto Cathy Van de Moortele
Rood vlees en schimmelkaas gaan heel goed samen. Deze wrap heeft het allemaal: het zachte van het vlees, pit van de kaas en crunch van de paprikareepjes. Yummy!

Wat hebben we nodig:
  • 1eetlepel Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel mierikswortelsaus
  • schimmelkaas, verkruimeld
  • 2 tortilla's
  • raketsla
  • gele paprika, in reepjes gesneden
  • 6 dunne plakjes gebakken rosbief
Hoe gaan we te werk:
  • Meng de yoghurt met de mierikswortelsaus en schimmelkaas naar smaak.
  • Besmeer hiermee de tortilla's
  • Verdeel raketsla over de tortilla's en beleg met reepjes paprika.
  • Schik de rosbief losjes over de paprikareepjes.
  • Rol de tortilla's op en snij ze doormidden.
TIP:

Moest je teveel biefstuk gebakken hebben, snij de restjes dan in dunne plakjes en gebruik die ipv rosbief.
Overdrijf niet met de schimmelkaas. De smaak kan snel gaan overheersen en dat is niet de bedoeling.

Reacties