Spinazieravioli met champignons
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 2 l groentenbouillon
- ravioli met spinazie en ricotta
- olie
- 1 sjalot, gepeld en fijngesnipperd
- 2 teentjes look, gepeld en fijngesnipperd
- 1 bakje oesterzwammen, in repen gesneden
- 1/2 bakje kastanjechampignons, in plakjes gesneden
- 1/2 bakje Parijse champignons, in plakjes gesneden
- peper van de molen
- zout
- 200 ml culinaire room
- 3 pijpajuintjes, schoongemaakt en in fijne ringetjes gesneden
- Parmezaanse kaas, geraspt
- Breng de bouillon aan de kook.
- Kook de ravioli gaar.
- Laat wat olie warm worden in een grote antikleefpan.
- Fruit de sjalotsnippertjes glazig. Voeg de look toe en laat hem even meefruiten.
- Bak de champignons krokant en kruid ze met peper en zout.
- Laat de ravioli uitlekken en meng ze voorzichtig door de champignons.
- Werk af met de culinaire room.
- Strooi de pijpajuintjes over de ravioli en dien op.
- Voorzie je tafelgasten van Parmezaanse kaas, die ze zelf naar believen kunnen doseren.
Culinaire room zorgt ervoor dat je saus niet schift. Je kan ook sojaroom gebruiken.
Reacties