Rice flakes met bosvruchten

Foto Cathy Van de Moortele
Superblij met de frambozenoogst in onze tuin dit jaar. Dat moet gevierd worden en we moeten die frambozen natuurlijk optimaal gebruiken. In dit lekkere ontbijt bijvoorbeeld, gecombineerd met bosvruchten.

Wat hebben we nodig:
  • 60 gr rice flakes
  • 200 ml melk
  • enkele druppels Natrena vloeibare zoetstof
  • enkele druppels vanille extract
  • 100 gr rood fruit
  • 1 eetlepel pistachenootjes, gehakt
  • 1 koffielepel cacao nibs
Hoe gaan we te werk:
  • Doe de rice flakes met de melk, zoetstof en vanille in een grote bokaal en roer dooreen.
  • Strooi het rood fruit en pistachenootjes er van boven op, sluit de bokaal en zet je ontbijt in de koelkast weg tot de volgende ochtend.
  • Werk af met de cacao nibs en geniet van je heerlijk ontbijt.
TIP:

Geen vers rood fruit in huis? Maar wel diepvries rood fruit? Doe de bevroren vruchten in de bokaal. Tijdens het ontdooien zal het fruit een gemarmerd effect nalaten in de melk.

Reacties

Cathy zei…
Zijn dit de rice flakes van Bosto.. zonder koken?
Dat klopt! Je hoeft ze niet te koken. Ze nemen het vocht helemaal op en worden zacht. Succes!