Bonbons van geitenkaas
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 1 potje Chavroux geitenkaas natuur
- gemengde verse kruiden, fijngehakt (ik heb gekozen voor basilicum, peterselie en bieslook)
- pistache nootjes, gepeld en fijngehakt
- amandelschilfers
- Giet het vocht van de geitenkaas weg.
- Zet drie schaaltjes klaar met in respectievelijk elk schaaltje: groene kruiden, nootjes, amandelschilfers.
- Laat een hoopje geitenkaas in de groene kruiden vallen en rol er een bonbon van.
- Doe hetzelfde met de pistache nootjes en de amandelschilfers. Was je handen tussendoor, zodat je bonbons zuiver blijven.
- Laat de bonbons even opstijven in de koelkast en rijg ze dan op saté prikkers.
- Lekker bij het aperitief of in een slaatje.
Probeer eens gehakte, gedroogde veenbesjes of sesamzaadjes.
Hou je niet van geitenkaas? Vervang die dan door Philadelphia roomkaas natuur.
Reacties