The Ultimate Chocolate Milkshake
Foto Lana Joos |
Daar ik hem geen voetbalmatch kon geven, ben ik maar gegaan voor de Ultimate Chocolate Milkshake en dat heeft het leed toch wel een beetje verzacht. Oja, de ploeg waar hij voor supporterde, heeft zelfs gewonnen. En nee, ik heb er geen idee van welke ploeg dat was..
Wat hebben we nodig:
- 2 repen cƓte d'or melkchocolade, grof gehakt
- 1 eetlepel pure cacao
- 250 ml melk
- 2 - 3 bollen chocoladeroomijs
- 1 eetlepel romige pindakaas
- 200 ml slagroom
- 1 eetlepel bloemsuiker
- 1 reep cƓte d'or melkchocolade, grof gehakt
- 1 eetlepel brƩsilienne nootjes
- Smelt de chocolade op lage kracht in de microgolf.
- Doe de gesmolten chocolade in de blender en strooi er de cacao over.
- Voeg de melk toe en blender.
- Schep het roomijs bij de melk, samen met de pindakaas en blender de milkshake glad.
- Klop de slagroom half op. Voeg de bloemsuiker toe en klop verder op tot de slagroom stevig is.
- Smelt de reep chocolade in de microgolf op lage kracht.
- Giet de milkshake in twee hoge glazen.
- Breng de slagroom over in een spuitzak met grote, getande mond en spuit de slagroom op de milkshakes.
- Drizzle wat gesmolten chocolade over de slagroom en strooi de nootjes erover.
- Stop een rietje in de slagroom en genieten maar!
Serveer de milkshake meteen.
Als je geluk hebt, is er nog een beetje milkshake over, om die laatste gaatjes te vullen.
Reacties