Croque Mexitonijn
Wat een leuk idee was deze croque Mexitonijn! Helemaal onverwachts kwamen we terecht bij Milk and Cookies in Venlo en ik ben uiteraard altijd benieuwd naar nieuwe combinaties. Heel erg geslaagd!
Wat hebben we nodig:
Kom je wel eens in Venlo? Ga dan langs bij Milk and Cookies en vraag naar een Koekjestrommel bij de koffie: gegarandeerd vers gebakken zandkoekjes die lekker wegsmelten op je tong.
Wat hebben we nodig:
- volkoren brood
- Philadelphia roomkaas
- verse bieslook, gesnipperd
- blikje tonijn, uitgelekt
- ui, gepeld en fijngesnipperd
- kappertjes
- tortilla chips
- chilisaus
- Emmenthaler, geraspt
- Besmeer de helft van de sneden brood met roomkaas en strooi er veel bieslook over.
- Verkruimel de tonijn op de roomkaas en werk af met uitjes en kappertjes.
- Beleg de tonijn met tortilla chips.
- Kruid af met chilisaus.
- Als finishing touch strooi je wat geraspte kaas over de tortilla's en dek je af met de andere sneden brood.
- Grill je croque goudbruin en tot de kaas gesmolten is.
Kom je wel eens in Venlo? Ga dan langs bij Milk and Cookies en vraag naar een Koekjestrommel bij de koffie: gegarandeerd vers gebakken zandkoekjes die lekker wegsmelten op je tong.
Reacties