Jack Snacks
Een koolhydraatarme lekkernij met extra pit door de jalapeno pepertjes. Te pittig voor jou? Snij dan aan langwerpige paprika in hele dunne plakjes en gebruik deze ter vervanging.
Wat hebben we nodig:
Zorg dat de koekjes mooi bruin worden, anders zijn ze te zacht.
Wat hebben we nodig:
- plakjes raclette kaas, ontkorst en in 3 gesneden
- jalapeno pepers, ontpit (of niet) en in heel dunne plakjes gesneden
- Als je niet te veel Jack Snacks gaat maken, kan je ze gerust in de microgolf klaarmaken (3 min per koekje).
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de plakjes kaas op de bakplaat en zorg voor voldoende tussenruimte, want de koekjes lopen heel erg uit.
- Leg op elk plakje kaas een jalapeno ringetje.
- Bak de koekjes 10 - 12 min of tot ze mooi gekleurd en krokant zijn.
- Laat de koekjes afkoelen op het bakpapier.
- Bewaar de koekjes in een hermetisch afgesloten doosje.
Zorg dat de koekjes mooi bruin worden, anders zijn ze te zacht.
Reacties