Club sandwich
Eén van de voordelen van parttime werken, is dat je de tijd hebt om je lunch zo lekker te maken als je zelf wilt, zonder dat je in een cafetaria moet aanschuiven voor een slap voorverpakt broodje of een slaatje waarvan je niet weet hoe lang het al in het plastic doosje zit..
Deze club sandwich is superlekker. Moesten ze dit broodje in een brasserie verkopen, dan zou ik niet aarzelen om het te bestellen.
Wat hebben we nodig:
Zoek naar een ham die lekker doorsmaakt zoals ham met een kruidenkorstje of BBQ ham.
Je kan ook kalkoenborst gebruiken ipv kippenwit.
Deze club sandwich is superlekker. Moesten ze dit broodje in een brasserie verkopen, dan zou ik niet aarzelen om het te bestellen.
Wat hebben we nodig:
- mayonaise
- mosterd
- 6 sneden (bruin) brood, getoast
- blaadjes sla
- 4 plakjes jonge kaas
- 8 plakjes ham, dun gesneden
- 4 plakken tomaat
- 8 plakjes kippenwit
- 4 plakjes spek, krokant gebakken
- Meng de mayonaise met wat mosterd tot je een pittig sausje verkrijgt.
- Besmeer elk sneetje toast aan één zijde met dit sausje.
- Op het laagje saus leg je telkens een blaadje sla, een plak kaas, ham, tomaat, toast, kaas, kippenwit, spek, sla en opnieuw toast (sausje naar beneden deze keer).
- Snij de sandwiches diagonaal door en steek er prikkers door.
Zoek naar een ham die lekker doorsmaakt zoals ham met een kruidenkorstje of BBQ ham.
Je kan ook kalkoenborst gebruiken ipv kippenwit.
Reacties