Broodje Braadworst
Foto Cathy Van de Moortele |
Hubby was blij verrast met deze lunch. Zijn gezicht sprak boekdelen en het heeft me eigenlijk ook wel kunnen bekoren: Broodje Braadworst!
Wat hebben we nodig:
- vetstof
- 2 braadworsten
- 1 grote ui, gepeld en in fijne ringen gesneden
- peper en zout
- 2 kraakverse piccolo's, doormidden gesneden
- mosterd
- ketchup
- Laat wat vetstof smelten in een pan.
- Bak de worsten bruin aan beide zijden en laat ze dan op een zacht vuurtje onder deksel verder garen.
- Laat wat vetstof smelten in een tweede pan.
- Fruit de uienringen op een zacht vuurtje tot ze goudbruin zijn en heerlijk geuren.
- Kruid met peper en zout.
- Besmeer de onderste helften van de broodjes met mosterd.
- Beleg de broodjes met de worsten en schik daarop de uienringen.
- Spuit wat ketchup over de uien en top af met de bovenkanten van de broodjes.
Je kan de braadworst ook vervangen door witte pens.
Reacties