Hamburger in de pan
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYAzaP7McLayugy6oAHHSZDY4tcn-dKw5xNW98vZiXfRH6HtUK_lURU2iSsxkjDkF52HeY2lFXzX_BwT-PkkYkuKDt2QaGJPECDD9uwVtb-DFYDkHEnfKwrHqxJXX_uMBikfRBqNYkO_89/s320/hamburger+in+de+pan.jpg)
Wat hebben we nodig:
- boter
- 1 hele grote ui, gepeld en in ringen gesneden
- 500 gr rundergehakt
- peper en zout
- Worcestershire saus
- 2 lange sneden oud brood
- 2 plakken kaas
- Smelt wat boter in een grote pan en bak de uienringen zachtjes aan.
- Kruid het gehakt met peper en zout en Worcestershire saus.
- Vorm twee hamburgers van het gehakt.
- Neem een andere pan en laat hierin een klontje boter smelten.
- Bak de hamburgers gaar aan beide zijden. Haal ze uit de pan en hou ze warm.
- Leg 1 snede brood in de pan en laat die zachtjes kleuren.
- Leg een plak kaas op het brood.
- Beleg met de hamburgers en de zachte uien.
- Leg de tweede plak kaas op de uien en beleg met een tweede snede brood.
- Draai het broodje om en bak de andere zijde.
- Snij het brood doormidden en geniet!
Er moet gewoon ketchup bij dit broodje. En servetten... want netjes eten lukt allang niet meer.
Je kan ook dikke plakken zelfgebakken frikandon gebruiken ipv hamburgers.
Reacties