Broodsaus
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7iQeunyD260ubXlB-X3J2rvkWPx_eJ6UdY9xOmRmouwOq7ZTEg3_klP4Iuo0cFxymiiTxz45J2Uq74tmJEL83MMrEJEor7tYIpFH4EMxugw23WrV6yeRMGy_MQnpZaMh3XIsuG1xnpMXH/s320/broodsaus.jpg)
Wat hebben we nodig:
- 300 ml melk
- 1 ui, gepeld
- 3 kruidnagels
- 1 blaadje laurier
- 8 sneetjes wit brood, ontkorst en fijngemalen
- peper en zout
- vers gemalen nootmuskaat
- klontje boter
- Prik de kruidnagels door de ui en verwarm die met de melk.
- Laat de melk 1/2 zachtjes sudderen.
- Verwijder de ui met de kruidnagels en strooi het broodkruim in de melk.
- Kruid af met peper en zout en nootmuskaat.
- Mix de saus met de staafmixer of in de blender.
- Werk af met een klontje boter.
Wedden dat je na de maaltijd de saus nog oplikt met een stukje brood?
Reacties