Salade van appel en pompoen
Heel eenvoudig en je hebt weinig ingrediƫnten nodig om dit knapperig bijgerecht te maken.
Wat hebben we nodig:
Deze salade doet het ook lekker op stokbrood.
Mijn recept is verschenen in het tweede Diabetesmagazine van de Bond Moyson.
![]()  | 
| Foto Lana Joos | 
Wat hebben we nodig:
- 30 gr gouden rozijnen
 - 2 Granny Smith appels, geschild en geraspt
 - 75 gr pompoen, geschild en geraspt
 - 10 ml citroensap
 - peper en zout
 
- Laat de rozijntjes een half uurtje zwellen in heet water. Laat ze uitlekken.
 - Meng de rozijnen met de appel en de pompoen.
 - Besprenkel met het citroensap.
 - Kruid af met peper en zout.
 
Deze salade doet het ook lekker op stokbrood.
Mijn recept is verschenen in het tweede Diabetesmagazine van de Bond Moyson.

Reacties