Parmezaanse aardappelblokjes
In de koelkast ligt altijd een blok Parmigiano Reggiano. Ik peuzel daar toch graag een stukje af en gebruik de kaas in tal van recepten. Deze aardappelblokjes krijgen een heerlijk Parmezaans korstje in de oven. Superlekker!
Wat hebben we nodig:
Je hoeft de aardappelen niet te schillen als je dat niet wilt. Goed wassen en daarna in blokjes snijden, zorgt voor meer smaak.
Wat hebben we nodig:
- 700 gr aardappelen, geschild, gewassen en in gelijke blokjes gesneden
- 30 ml olie
- peper en zout
- 40 gr Parmezaanse kaas, fijn geraspt
- thijm
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de aardappeltjes met de olie, peper en zout, kaas en thijm in een ovenschotel.
- Bak de aardappelen krokant en goudbruin in 1u tijd.
Je hoeft de aardappelen niet te schillen als je dat niet wilt. Goed wassen en daarna in blokjes snijden, zorgt voor meer smaak.
Reacties