Blue cheese dressing
Schimmelkaas is nu niet meteen het meest appetijtelijke woord. Je houdt er van of je vindt het verschrikkelijk. Persoonlijk hou ik wel van blauwe kaas, als die in een bereiding verwerkt is. Deze dressing past perfect bij kip of een slaatje. Laat je niet ontmoedigen door het woord "schimmelkaas", maar laat je verrassen door de pit van deze dressing.
Wat hebben we nodig:
Deze dressing wordt graag geserveerd met selderstengels, wortelstaafjes en buffalo wings.
Wat hebben we nodig:
- 85 gr zure room
- 160 gr mayonaise
- scheutje Worcestershire saus
- 1 koffielepeltje mosterd
- 1 teentje look, gepeld en geperst
- peper van de molen
- 55 gr blauwe schimmelkaas (Roquefort, Cambozola, ..), verkruimeld
- Meng de zure room met de mayo en kruid met de Worcestershire saus, mosterd, look en peper.
- Roer de schimmelkaas door de dressing en bewaar koel tot je de dressing wilt gaan serveren.
Deze dressing wordt graag geserveerd met selderstengels, wortelstaafjes en buffalo wings.
Reacties