Groentendip
Als je ooit de kans krijgt naar Amerika te gaan, zoek dan zeker eens naar deze warme groentendip in de restaurants. Heerlijk, boordevol smaak! Maar je kan hem uiteraard ook zelf maken. Een mengeling van artisjok, kaas en spinazie.
Wat hebben we nodig:
Serveer tortilla chips bij deze warme dip of kies voor rauwe groenten.
Wat hebben we nodig:
- 225 gr Philadelphia (light)
- 50 gr cottage cheese
- 50 gr Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 teen look, gepeld en geperst
- 1 bosje basilicum, vers gescheurd
- peper en zout
- 1 blik artisjokharten, uitgelekt en gehakt
- 80 gr diepvriesspinazie, ontdooid en uitgelekt
- 50 gr cheddar, geraspt
- Verwarm de oven voor op 175°C. Vet een bakvorm lichtjes in.
- Meng de roomkaas met de Parmezaanse kaas, cottage cheese, look, basilicum, peper en zout.
- Roer de artisjokharten en de spinazie onder deze massa.
- Doe de dip in de ovenschotel, bestrooi met de cheddar en bak hem 25 min.
Serveer tortilla chips bij deze warme dip of kies voor rauwe groenten.
Reacties