Ovenpannenkoek met frambozen

Een goed idee voor een lekker avondmaal met weinig ingrediënten.

Wat hebben we nodig:
  • 6 eieren
  • 85 gr patisseriebloem
  • 155 ml melk
  • 1 vanillestokje, uitgeschraapt
  • snuifje zout
  • 1 bakje verse frambozen
Hoe gaan we te werk:
  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Klop de eieren goed op.
  • Voeg de bloem en de melk afwisselend toe en klop goed op.
  • Schraap het vanillestokje goed uit en voeg het merg toe aan het beslag. Klop een laatste keer op.
  • Voeg het zout toe.
  • Roer de frambozen door het beslag en giet het beslag in een ronde, silicone vorm.
  • Bak de pannenkoek 30 min in de hete oven.
TIP:

Serveer met vers geklopte slagroom.
Gebruik ook eens bosbessen ipv frambozen of gemengd rood fruit.

Reacties