Ovenpannenkoek met frambozen
Een goed idee voor een lekker avondmaal met weinig ingrediënten.
Wat hebben we nodig:
Serveer met vers geklopte slagroom.
Gebruik ook eens bosbessen ipv frambozen of gemengd rood fruit.
Wat hebben we nodig:
- 6 eieren
- 85 gr patisseriebloem
- 155 ml melk
- 1 vanillestokje, uitgeschraapt
- snuifje zout
- 1 bakje verse frambozen
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Klop de eieren goed op.
- Voeg de bloem en de melk afwisselend toe en klop goed op.
- Schraap het vanillestokje goed uit en voeg het merg toe aan het beslag. Klop een laatste keer op.
- Voeg het zout toe.
- Roer de frambozen door het beslag en giet het beslag in een ronde, silicone vorm.
- Bak de pannenkoek 30 min in de hete oven.
Serveer met vers geklopte slagroom.
Gebruik ook eens bosbessen ipv frambozen of gemengd rood fruit.
Reacties