Watermeloensalade met feta en komkommer
![]()  | 
| Foto Cathy Van de Moortele | 
Wat hebben we nodig:
- 1 komkommer, gewassen
 - 2 plakken watermeloen, zonder schil
 - 1/2 bok feta, uitgelekt en drooggedept met keukenpapier
 - 1/3 rode ui, gepeld
 - olijfolie
 - azijn
 - peper van de molen
 - enkele basilicumblaadjes, in reepjes gesneden
 - balsamico sphere
 
- Snij de komkommer horizontaal door en snij hem in blokjes.
 - Snij de plakken watermeloen in blokjes.
 - Snij de feta in blokjes.
 - Schaaf superfijne ringen van de rode ui.
 - Meng alles voorzichtig in een kom.
 - Bedruip met olijfolie en azijn.
 - Kruid met peper van de molen en basilicum.
 - Rasp de balsamico boven de salade en geniet.
 
Maak de salade niet op voorhand klaar. Hij is best als je hem meteen serveert.
Vervang de basilicumblaadjes gerust door munt.

Reacties