Hot dogs

Foto Cathy Van de Moortele
Een ideale afsluiter van een zonnige dag: hot dogs op het terras. Afbakbroodjes, worsten uit een bokaal... hoe makkelijk kan het zijn.

Wat hebben we nodig:
  • 4 piccolo's (kleine stokbroodjes)
  • 4 hot dogs
  • een handvol rucola
  • 4 plakken zoetzure augurk
  • knijpfles mosterd
  • knijpfles ketchup
  • krokantje bicky uitjes
Hoe gaan we te werk:
  • Bak de broodjes af zoals vermeld op de verpakking. Laat ze helemaal afkoelen op een rooster.
  • Snij de broodjes in langs de bovenkant, zodat je straks de vulling erin kan doen.
  • Verwarm de worsten in een pot met water.
  • Leg in elk broodje wat rucola en een plak augurk.
  • Eens de worsten mooi opgewarmd zijn, mag je ze in de broodjes leggen.
  • Werk af met mosterd, ketchup en krokante bicky uitjes.
TIP:

Laat de hot dogs niet te heet worden, zodat ze niet barsten. Je kan ze ook op de BBQ grillen, voor extra smaak.

Reacties