Wrap steak waterkers
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 1 grote pré-salé steak
- olijfolie
- grof zeezout
- peper van de molen
- 3 tortilla's
- zelfgemaakte hummus
- 1 bundel waterkers, schoongemaakt en in reepjes gesneden
- 1 rode paprika, in reepjes gesneden
- Zet een gietijzeren pan op het vuur en laat die goed heet worden.
- Dep de steak droog met huishoudrol.
- Doe wat olie in de pan.
- Wrijf de steak in met grof zout, peper van de molen en wat extra olijfolie.
- Bak de steak kort bruin aan beide zijden en laat hem even rusten op een snijplank.
- Warm de tortilla's kort op in de microgolf tussen 2 vellen huishoudrol.
- Besmeer de tortilla's met hummus.
- Beleg met waterkers en rode paprika.
- Snij de steak in reepjes en beleg hiermee de tortilla's.
- Rol op en snij doormidden.
- Smakelijk!
Je kan deze wrap ook koud eten. Ideaal om mee te nemen naar het werk als lunch.
Ken je Deel een koe niet? Ga vlug kijken op hun website en overtuig jezelf van het (h)eerlijke vlees op je bord.
Gebruik jonge spinazie ipv waterkers.
Reacties