Pannenkoekjes 3 ingrediënten

Foto Cathy Van de Moortele
Hoe makkelijk kan het zijn? Geen excuses meer! Deze pannenkoekjes zijn zo geliefd en zo snel klaar, dat je ze vaker dan eens per week kan maken. Ideaal voor wanneer die laatste banaan net een beetje te rijp geworden is om zo op te eten.

Wat hebben we nodig:
  • 1 medium (over)rijpe banaan, gepeld
  • 2 eetlepels volkoren bloem
  • 1 ei, losgeklopt
Hoe gaan we te werk:
  • Plet de banaan met een vork.
  • Voeg de bloem en het ei toe en roer alles door elkaar.
  • Verhit een antikleefpan op een medium vuur.
  • Schep 3 gelijke hoopjes van het beslag in de hete pan.
  • Draai ze om, wanneer de bovenkant belletjes vertonen.
  • Laat de achterkant lichtjes kleuren.
  • Serveer de pannenkoekjes met Griekse yoghurt, rood fruit en 1 eetlepel esdoornsiroop.
TIP:

Maak de pannenkoekjes op het moment dat je ze wilt eten.
Probeer eens Maltinut bloem: op die manier zit er ook rogge en walnoten in je pannenkoekjes.

Reacties