Russische aardappelsalade
![]() |
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 1 gebakken kippenbil, van het vel ontdaan, ontbeend en in stukjes getrokken
- 3 aardappelen, gekookt en in grove brunoise gesneden
- 1 wortel, geschraapt en in fijne brunoise gesneden, gekookt
- een handvol diepvrieserwtjes, kort gekookt en gespoeld
- 3 kleine augurkjes, in fijne brunoise gesneden
- 1 sjalotje, gepeld en in fijen brunoise gesneden
- 3 hardgekookte eieren, gepeld en in brunoise gesneden
- 1 eetlepel zure room
- 2 eetlepels mayonaise
- verse dille, gesnipperd
- peper en zout
Hoe gaan we te werk:
- Doe alle ingrediënten samen in een grote kom.
- Werk af met zure room, mayonaise, dille, peper en zout.
- Dek de kom af en zet hem overnacht in de koelkast.
TIP:
Ook lekker met nog wat mosterdzaadjes erbij.
Reacties