Croque Monte Christo

Foto Cathy Van de Moortele
Een combinatie van onze gekende Croque Monsieur met een wentelteefje. Omdat het leven absoluut niet saai is.

Wat hebben we nodig:
  • 4 dikke sneden bruin brood, vers afgesneden
  • graantjesmosterd
  • 8 plakken maredsous kaas
  • 4 plakken ham
  • 2 eieren
  • scheutje melk
  • peper en zout
  • vetstof
Hoe gaan we te werk:
  • Besmeer 2 sneden brood met mosterd en beleg ze met kaas, ham en kaas.
  • Dek af met de overblijvende sneden brood.
  • Kluts 2 eieren met melk en kruid met peper en zout.
  • Doop de croques in het eiermengsel en laat ze een beetje uitdruppen.
  • Verhit een pannetje op het vuur en laat er wat vetstof in smelten.
  • Bak de croques goudbruin aan beide kanten en snij ze horizontaal door.
TIP:

Kies ook eens voor Nazareth kaas.
Serveer met wat ketchup.

Reacties