Pizzabroodjes
Een snelle avondmaaltijd voor wie niet de tijd heeft om lang in de keuken te staan.
Wat hebben we nodig:
Ook koud zijn deze broodjes lekker.
Skip de bokalen pizzasaus en maak je eigen smakelijke saus. Maak onmiddellijk meerdere porties en vries ze in. Vries eventueel ook wat saus in, in een ijsblokjeshouder. Dat is net genoeg om een pizzabroodje mee te beleggen.
Wat hebben we nodig:
- 2 afbak stokbroodjes
- pizzasaus
- oregano
- mozzarella, in plakken gesneden
- verse ananas, schoongemaakt en in blokjes gesneden
- plakjes ham
- plakjes chorizo
- groene olijven, ontpit en in schijfjes gesneden
- champignons, in plakjes gesneden
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Halveer de broodjes en leg ze allemaal met de kruim kant naar boven.
- Lepel op elk broodje wat pizzasaus en smeer het goed open. Het broodje moet niet te nat worden.
- Kruid de saus met oregano.
- Beleg de broodjes met mozzarella.
- Laat iedereen zijn eigen broodje beleggen met toppings naar keuze.
- Bak de broodjes in 10 min af.
Ook koud zijn deze broodjes lekker.
Skip de bokalen pizzasaus en maak je eigen smakelijke saus. Maak onmiddellijk meerdere porties en vries ze in. Vries eventueel ook wat saus in, in een ijsblokjeshouder. Dat is net genoeg om een pizzabroodje mee te beleggen.
Reacties