Nutterbutter

Foto Cathy Van de Moortele
Ik weet niet hoe met jou zit, maar ik hou wel van pindakaas. Er staan altijd een pot in de kast en als we in Amerika zijn, dan koop ik gegarandeerd en bokaal JIF peanutbutter. Zo glad en romig en yummie! Pindakaas wordt hier vaker gegeten dan speculoospasta.
Deze nutterbutter is lekker op toast maar ook als vulling voor koekjes. Je kijkt maar wat jij er mee doet.

Wat hebben we nodig:
  • 225 gr Philadelphia roomkaas (light), op kamertemperatuur
  • 175 gr pindakaas zonder stukjes
  • 10 gr zoetstof in poedervorm
  • 1/2 koffielepel vanille
  • 175 ml room
Hoe gaan we te werk:
  • Mix alle ingrediĆ«nten met de kloppers. 
TIP:

Lekker als vulling tussen chocolate chip of pindakaaskoekjes, die je daarna 2u in de diepvries legt.

Reacties