Broodje Cuba
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 1/2 krokant stokbrood
- plakjes ham, dun gesneden
- plakjes varkensgebraad, dun gesneden
- plakjes pepersalami, dun gesneden
- plakjes Emmenthaler
- lange plakken augurk
- 1 eetlepel mosterd
- boter, op kamertemperatuur
- Snij het stokbrood horizontaal door.
- Beleg de onderkant met de ham, het gebraad, de salami en de kaas.
- Werk af met augurk.
- Smeer het kruim van de bovenkant in met de mosterd.
- Duw het brood wat platter, zodat het straks goed in de grill past.
- De buitenkanten van het brood worden ingesmeerd met wat boter.
- Bak het broodje krokant in de grill of in je croque monsieur toestel.
- Snij het broodje diagonaal door en serveer.
Eet het broodje warm, want het is de bedoeling dat de kaas smelt over het vlees.
Reacties