Groene appelsalade

Een zomerse versie en een knapperige salade.

Wat hebben we nodig:
  • 2 - 3 eetlepels Dressing Devos Lemmens
  • 2 koffielepels vloeibare honing
  • 1/2 koffielepel maanzaadjes
  • 4 Grany appels, in 4 gesneden en in dunne plakjes gesneden
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1/4 spitskool, dun geschaafd
  • 1 trosje witte druiven zonder pit, gehalveerd
  • 2 stelen groene selder, in maantjes gesneden
Hoe gaan we te werk:
  • Maak eerst het sausje: meng de dressing met de honing en maanzaadjes. 
  • Meng de appelschijfje met het citroensap, om verkleuren tegen te gaan. 
  • Meng de kool, druiven en seldermaantjes door de appeltjes.
  • Giet de dressing over de salade en meng voorzichtig dooreen.
  • Dek de salade af en zet ze minstens 1u koel weg.
TIP:

Ook lekker met wat gehakte walnoten of rozijntjes erbij.

Reacties