Zuiderse rigatoni met worstenvlees
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 300 gr rigatoni
- 4 worsten, ontveld
- 2 rode paprika's, in reepjes gesneden
- 1 gele paprika, in reepjes gesneden
- 1 recept marinara saus
- 1 koffielepel venkelzaadjes
- enkele chilivlokjes
- 1 doosje Philadelphia light, in blokjes gesneden
- 100 gr Emmenthaler, vers geraspt
- Kook de pasta beetgaar en giet hem af.
- Knip de worst in stukjes en bak ze aan in een hete pan.
- Voeg de paprikareepjes toe en bak ze mee tot ze beetgaar zijn. Voeg dan de saus en de venkelzaadjes toe. Kruid met de chilivlokjes.
- Strooi de blokjes roomkaas over je pastagerecht en laat de kaas wegsmelten.
- Voeg de pasta toe, roer goed om, bestrooi met de Emmenthaler en dien op.
Geen zin/tijd om zelf marinara saus te maken? Neem dan een bokaal lekkere pastasaus.
Veel tijd om marinara saus te maken? Maak dan een dubbele hoeveelheid en bewaar de saus in bokalen of in de diepvries.
Reacties