Kwamkwammer
Het meest eenvoudige hapje ooit waarschijnlijk.
Maar het blijft lekker.
Wat hebben we nodig:
- 1 rechte komkommer
- 1 doosje boursin
- 2 - 3 eetlepels room 40%
Hoe gaan we te werk:
- Snij het kopje en het kontje van de komkommer.
- Met een fijnschiller haal je delen van de schil weg. Laat hier een daar een reepje tussen om een mooie kleurschakering te bekomen.
- Snij de komkommer in gelijke plakken van zo'n 1 cm dikte. Je hebt wat stevigheid nodig.
- Meng de boursin met de room tot een romige kruidenkaas.
- Doe de kaasvulling in een spuitzak (ik gebruik hiervoor mijn Tupperware Squeeze-it) en spuit mooie roosjes op de komkommerplakjes.
- Schik de hapjes netjes op een dienbord en serveer meteen.
TIP:
Ook lekker met forel-, tonijn- of (gerookte) zalmmousse.
Reacties