Kwamkwammer

Het meest eenvoudige hapje ooit waarschijnlijk.
Maar het blijft lekker.

Wat hebben we nodig:
  • 1 rechte komkommer
  • 1 doosje boursin
  • 2 - 3 eetlepels room 40%
Hoe gaan we te werk:
  • Snij het kopje en het kontje van de komkommer.
  • Met een fijnschiller haal je delen van de schil weg. Laat hier een daar een reepje tussen om een mooie kleurschakering te bekomen.
  • Snij de komkommer in gelijke plakken van zo'n 1 cm dikte. Je hebt wat stevigheid nodig.
  • Meng de boursin met de room tot een romige kruidenkaas. 
  • Doe de kaasvulling in een spuitzak (ik gebruik hiervoor mijn Tupperware Squeeze-it) en spuit mooie roosjes op de komkommerplakjes.
  • Schik de hapjes netjes op een dienbord en serveer meteen.
TIP:

Ook lekker met forel-, tonijn- of (gerookte) zalmmousse.

Reacties