Soepnoodles

Het kan zo smaken, een kop verse bouillon met fijne groentjes en soepnoodles. Sla de voorverpakte soepen over en ga voor de real stuff! Make your own noodles!

Wat hebben we nodig:
  • 1 ei, losgeklopt
  • snuifje zout
  • 30 ml melk
  • 125 gr bloem, gezeefd
Hoe gaan we te werk:
  • Meng het ei met het zout en de melk.
  • Voeg de bloem toe en kneed tot een homogeen deeg.
  • Verdeel het deeg in 2 delen en wikkel het deeg in plastic folie.
  • Laat het deeg 20 min rusten.
  • Rol het deeg uit en snij het in repen.
  • Bestuif de noodles met wat bloem en laat ze 2u drogen.
  • Kook de bouillon, laat de noodles erin vallen en 10 min later kan je aan tafel.
TIP:

Wil je dikkere noodles? Gebruik dan zelfrijzende bloem of voeg wat bakpoeder toe aan de gewone bloem.

Reacties