Pittige saus voor ravioli
Ravioli hoef je echt niet altijd te serveren met een roomsaus of een kaassaus (ok, ik geef toe dat het wel superyummie is natuurlijk). De gezondste manier is uiteraard een goede marinarasaus. Hier worden ravioli ook vaak geserveerd in bouillon. Maar wat dacht je van deze pittige begeleider?
Wat hebben we nodig:
Je kan deze saus ook serveren over gewone pasta en er een stukjes vis/vlees bij nemen.
Wat hebben we nodig:
- een scheut olie
- enkele chili vlokjes
- zout
- 3 eetlepels bieslook, fijngesnipperd
- 3 eetlepels peterselie, fijngesnipperd
- 1 eetlepel vers citroensap
- Verhit de olie op een medium vuur en voeg de chili vlokjes toe. Laat de olie de smaken opnemen en zet de olie aan de kant.
- Kook de ravioli in ruim gezouten water en laat ze uitlekken.
- Voeg de olie toe aan de ravioli en werk af met zout, bieslook, peterselie en citroensap.
- Serveer meteen.
Je kan deze saus ook serveren over gewone pasta en er een stukjes vis/vlees bij nemen.
Reacties