Fijne galetjes

Je krijgt er gewoon nooit genoeg van. Deze fijne galetjes zijn sneller op dan dat je ze bakt. Laat dit je vooral niet tegenhouden.

Wat hebben we nodig:
  • 250 gr boerenboter, op kamertemperatuur
  • 3 eieren, losgeklopt
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 1 zakje vanillepoeder
  • 250 gr kristalsuiker
  • 500 gr patisseriebloem
  • 1 zakje bakpoeder
Hoe gaan we te werk:
  • Meng alle ingrediënten in de Kenwood.
  • Breng het deeg over in een spuitzak.
  • Laat het deeg even opstijven in de koelkast tot het wat vaster is.
  • Verhit je wafelijzer met fijne mal op stand 7.
  • Spuit 4 hoopjes deeg op het ijzer en bak je wafeltjes krokant.
TIP:

Bewaar de wafeltjes in een blikken doos, zodat ze krokant en vers blijven.

Reacties