Fijne galetjes
Je krijgt er gewoon nooit genoeg van. Deze fijne galetjes zijn sneller op dan dat je ze bakt. Laat dit je vooral niet tegenhouden.
Wat hebben we nodig:
Bewaar de wafeltjes in een blikken doos, zodat ze krokant en vers blijven.
Wat hebben we nodig:
- 250 gr boerenboter, op kamertemperatuur
- 3 eieren, losgeklopt
- 1 pakje vanillesuiker
- 1 zakje vanillepoeder
- 250 gr kristalsuiker
- 500 gr patisseriebloem
- 1 zakje bakpoeder
- Meng alle ingrediënten in de Kenwood.
- Breng het deeg over in een spuitzak.
- Laat het deeg even opstijven in de koelkast tot het wat vaster is.
- Verhit je wafelijzer met fijne mal op stand 7.
- Spuit 4 hoopjes deeg op het ijzer en bak je wafeltjes krokant.
Bewaar de wafeltjes in een blikken doos, zodat ze krokant en vers blijven.
Reacties