Eiernoodles met krab
Foto Lana Joos |
Wat hebben we nodig:
- een zak gekookte krabbenpoten, ontdooid
- 4 pijpajuintjes, fijngesnipperd
- olie
- 1/4 spitskool, in reepjes gesneden
- 1 bosje koriander, grof gehakt
- zoete chilisaus naar smaak
- 100 gr eiernoodles
- Verhit de wok en voeg een scheutje olie toe.
- Wok het krabvlees kort.
- Schep de krab uit de wok en hou ze warm onder folie.
- Kook de noodles gaar.
- Voeg 3/4 van de pijpajuintjes en de spitskool toe aan de wok en laat de kool zachtjes slinken.
- Voeg de krab toe.
- Werk af met koriander, chilisaus en noodles.
- Strooi de resterende pijpajuintjes over het gerecht en werk af met een blaadje koriander.
Vervang de krab door scampi's.
Serveer met partjes limoen.
Ik koop mijn krabbenpoten bij O'Cool.
Reacties