Toast rosbief raclette

Foto Cathy Van de Moortele
Als wij hier denken aan een belegd broodje, dan denken we aan een smoske of een broodje tonijn. Maar wat dacht je van een warme toast met dunne plakjes rosbief en daarover gesmolten raclette? Exactly... laat die belegde broodjes maar voor wat ze zijn.

Wat hebben we nodig:
  • 1 dikke snede brood, getoast aan beide zijden
  • mierikswortelsaus
  • 6 plakjes rosbief
  • 3 sneetjes raclette, van de korst ontdaan
  • paprikapoeder
  • verse bieslook
  • balsamico stroop
Hoe gaan we te werk:
  • Verwarm de grill voor. 
  • Toast het brood aan beide zijden.
  • Besmeer de toast met mierikswortelsaus.
  • Beleg met plakjes rosbief.
  • Beleg het rosbief met raclette.
  • Zet de toast even onder de grill tot de kaas gesmolten is.
  • Bestuif met paprikapoeder.
  • Werk af met bieslook en balsamico.
  • Serveer meteen.
TIP:

Ik bak heel graag zelf brood. Als er resten brood zijn: snij er dikke sneden vanaf en vries ze in. Ideaal voor dit soort broodjes. Deze keer gekozen voor brood met rozijnen en walnoten.



Reacties