Kip ravioli
![]() |
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 14 ravioli gevuld met gebraden kip en ovengeroosterde knoflook
- 10 kerstomaatjes in verschillende kleuren
- 30 gr roquefort, verkruimeld
- 2 eieren, hardgekookt en gepeld
- 2 pijpajuintjes, schoongemaakt en gesnipperd
- 1 kipfilet van een gebraden kip, in stukjes gesneden
- 1 eetlepel mayonaise
- peper en zout
- Kook de ravioli gaar in ruim, gezouten water. Giet af en spoel voorzichtig onder koud, stromend water.
- Snij de tomaatjes per kleur: in twee, in vier, in plakjes, ...
- Meng de ravioli met de tomaatjes en de roquefort.
- Snij de eieren in 4 en meng ze onder de salade, met de pijpajuintjes en de stukjes kip.
- Kruid de mayonaise met peper en zout en schep ze onder de salade.
- Zet de salade koud weg tot je ze wilt eten.
Deze ravioli kan je vervangen door verse ravioli uit het versvak in de supermarkt.
Reacties