Gezond ontbijt

Foto Cathy Van de Moortele
Dit is echt puur genieten. Ik zou het wel elke dag kunnen eten. Kokosyoghurt is een lekker plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt en is zuivelvrij. Gecombineerd met rood fruit en extra kokos: laat maar komen.

Wat hebben we nodig:
  • 150 gr kokosyoghurt
  • 1 eetlepel melkvervanger (kokosmelk, soyamelk, ..)
  • 1 koffielepel ahornsiroop
  • 1 eetlepel chiazaadjes
  • 1 eetlepel kokoschips
  • 1 koffielepel zonnebloempitjes
  • 1 koffielepel cacao nibs
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 2 aardbeien, ontkroond en in plakjes gesneden
  • 3 braambessen
Hoe gaan we te werk:
  • Meng de yoghurt met de melkvervanger, ahornsiroop en chiazaadjes.
  • Werk af met kokoschips, zonnebloempitjes, cacao nibs, pindakaas en vers fruit.
TIP:

Serveer meteen.
Je kan ook bevroren rood fruit gebruiken. Wacht 10 min en het fruit is voldoende ontdooid om het te kunnen eten.

Reacties