Artisjok spinaziedip
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- 1 doos (450 gr) gehakte diepvriesspinazie, ontdooid en uitgelekt
- 1 bokaal artisjokharten, uitgelekt en gehakt
- 1 bokaal kaassaus 4 formaggio
- lookpasta naar smaak
- 115 gr mozzarella, geraspt
- 35 gr Parmezaanse kaas, geraspt
- 115 gr Philadelphia roomkaas
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Meng de uitgelekte spinazie met de artisjokharten, de kaassaus, lookpasta, geraspte mozzarella, geraspte Parmezaanse kaas en roomkaas.
- Breng alles over in een ovenschaal.
- Schuif de dip 20 - 30 min in de oven.
- Serveer met nacho chips.
Op mijn Stoves heb ik een functie hetelucht met boven/onderwarmte. Ik kies ervoor om deze functie te gebruiken, zodat de kaas mooi gesmolten maar niet gekleurd is.
Reacties