Artisjok spinaziedip

Foto Cathy Van de Moortele
Dit is een heel leuke dip om eens te maken als je een groep vrienden ontvangt. Ze zullen blij verrast zijn. Geef er een goed merk tortilla chips bij, om de dip op te scheppen.

Wat hebben we nodig:
  • 1 doos (450 gr) gehakte diepvriesspinazie, ontdooid en uitgelekt
  • 1 bokaal artisjokharten, uitgelekt en gehakt
  • 1 bokaal kaassaus 4 formaggio
  • lookpasta naar smaak
  • 115 gr mozzarella, geraspt
  • 35 gr Parmezaanse kaas, geraspt
  • 115 gr Philadelphia roomkaas
Hoe gaan we te werk:
  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Meng de uitgelekte spinazie met de artisjokharten, de kaassaus, lookpasta, geraspte mozzarella, geraspte Parmezaanse kaas en roomkaas.
  • Breng alles over in een ovenschaal.
  • Schuif de dip 20 - 30 min in de oven.
  • Serveer met nacho chips.
TIP:

Op mijn Stoves heb ik een functie hetelucht met boven/onderwarmte. Ik kies ervoor om deze functie te gebruiken, zodat de kaas mooi gesmolten maar niet gekleurd is.

Reacties