Veggie quesadilla
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- vetstof
- reepjes paprika
- reepjes courgette
- uiringen
- oesterzwammen, in repen gescheurd
- handvol jonge spinazie, gewassen en in reepjes gesneden
- kruiden naar smaak
- cheddar kaas of Emmenthaler, grof geraspt
- 2 tortilla's
- Verhit wat vetstof in een pan.
- Bak de reepjes paprika, courgette, de uiringen en de champignons tot ze zacht zijn. Laat de groentjes even afkoelen op een bord.
- Verhit een platte pan en doe er wat vetstof in.
- Leg een tortilla in de pan en bestrooi hem met geraspte kaas.
- Schep hierop de groentjes, beleg met spinazie en bestrooi met nog meer kaas.
- Dek af met de tweede tortilla.
- Draai de quesadilla voorzichtig om, zodat je ook de andere zijde mooi kan bakken.
- Snij de quesadilla in punten met een pizzawiel.
Kijk welke restjes jij in je koelkast hebt en maak je eigen versie.
Reacties