Croque veenbessen en frikandon

Foto Cathy Van de Moortele
Ik eet eigenlijk nooit een gewone croque. Misschien hou ik gewoon niet van "gewoon"? Ik had nog enkele sneetjes zelfgebakken pittenbrood over, wat veenbessenmoes en enkele plakjes frikandon die op moesten. Soms zijn die restjes de beste ingrediënten voor een nieuwe croque!

Wat hebben we nodig:
  • 2 sneden brood
  • veenbessenmoes
  • 3 plakjes frikandon
  • 1 plakje jonge kaas, ontkorst
Hoe gaan we te werk:
  • Verwarm het croque toestel voor.
  • Besmeer 1 snede brood met veenbessenmoes.
  • Vouw de plakjes frikandon dubbel en leg ze op de veenbessenmoes.
  • Vouw het plakje kaas dubbel en leg het op de frikandon.
  • Dek af met het tweede sneetje brood.
  • Grill het broodje tot de kaas gesmolten is.
TIP:

Ook lekker met restjes kalkoen of kip.

Reacties