Fluffernutter

Nu we toch fluff gemaakt hebben, kunnen we niet anders dan een getoaste fluffernutter maken. Ik verklaarde mijn Amerikaans gastgezin helemaal gek, toen ze me dit ooit voorschotelden. Seriously, marshmallow on bread??? Zij vonden het net zo gek dat wij boterhammen met choco aten..
Je hoeft deze sandwich niet te toasten, maar de warme fluff die smelt over de pindakaas? Dang it!

Wat hebben we nodig:
  • 4 sneden Harry's wit brood
  • fluff
  • smeuïge pindakaas zonder stukjes
Hoe gaan we te werk:
  • Leg twee witte Harry's boterhammen voor je en besmeer die met fluff.
  • Neem nog twee boterhammen en besmeer die met pindakaas.
  • Leg de fluff boterhammen op de pindakaas en duw ze goed op elkaar.
  • Toast je fluffernutter in je croque monsieur toestel.
  • Snij de broodjes diagonaal door en geniet van deze zoete zaligheid...
TIP:

Fluffernutter vraagt echt om van dat Amerikaans wit brood. Je kan dit brood in de supermarkt kopen, bij de voorverpakte broden. Niet meteen het gezondste brood, maar dit is ook geen dagelijkse kost.
Hou je echt niet van pindakaas? Vervang die dan door choco en je hebt een melocake sandwich.

Reacties