Bolletje Boswachter
Foto Cathy Van de Moortele |
Wat hebben we nodig:
- olie
- paprikareepjes in verschillende kleuren
- ui, gepeld en in ringen gesneden
- handvol champignons, in plakjes gesneden
- waldkornbol van Bakkerij Bartje
- notensla
- restjes gebakken varkenshaas, in plakjes gesneden
- BBQ saus
- Verhit wat olie in een pannetje.
- Bak de reepjes paprika aan, samen met de uien. Laat ze bakken tot ze zacht zijn.
- Haal de groentjes uit de pan en voeg de champignonschijfjes toe.
- Laat de champignons bruin en krokant bakken.
- Leg het onderste deel van het broodje voor je. Beleg met notensla.
- Schik hierop de plakjes varkenshaas.
- Beleg met reepjes paprika en uienringen en strooi de champignonschijfjes erover.
- Werk af met een lepel BBQ saus.
- Leg de bovenste helft van het broodje op de saus.
- Geniet!
Steek een prikker door het broodje, zodat alles toch een beetje op zijn plaats blijft.
Reacties