Broodje Brie met graantjesmosterd
Dit zou ik nu wel eens willen eten in plaats van de gewone croque monsieur. Zoveel horeca zaken die blijven steken bij de traditionele croque, terwijl er zo'n lekkere alternatieven zijn. Niets mis met een gewone croque hè, maar soms wil je toch wel eens iets anders, iets creatievers proeven. Deze croque met Brie en mosterd bijvoorbeeld.
Wat hebben we nodig:
Ook lekker als je het Harry's brood vervangt door een witte of volkoren zachte bagnat.
Als je een grill hebt om croques te maken: feel free.
Wat hebben we nodig:
- 4 sneden Harry's brood (voorverpakt wit brood)
- boter
- plakjes Brie (je hoeft de kaas niet te ontkorsten)
- graantjesmosterd
- verse bieslook, fijngesnipperd
- Beboter alle sneetjes brood.
- Verhit een grote pan. Leg twee sneetjes brood met de boterkant naar beneden, in de pan.
- Besmeer de bovenzijde met mosterd en beleg met plakjes Brie. Strooi er verse bieslook over en dek af met de andere boterhammen (boterzijde naar boven).
- Draai de croque om en laat ook de andere zijde kleuren.
- Snij de broodjes diagonaal door en geniet!
Ook lekker als je het Harry's brood vervangt door een witte of volkoren zachte bagnat.
Als je een grill hebt om croques te maken: feel free.
Reacties